Welkom bij De Babywinkel M'Alivia

Wat leuk dat je er bent!

Wie is M'Alivia? M'Alivia staat voor Mama van Alivia (Ma-Livia). Ofwel Fabienne. 

Ik ben geboren in het gezellige Limburg '88, daarnaast op verschillende plekken mogen wonen en werken tijdens mijn studies. Van Amsterdam als Grondstewardess bij KLM, tot Aruba naar Australië als HR medewerker. 
Na mijn studies bleef het buitenland mij roepen waarop ik vertrok voor een Wereldreis, die mij 10 maanden lang de wereld heeft rond gebracht. Verschillende producten in M'Alivia's winkel zijn dan ook vernoemd naar bestemmingen die ik het aangedaan tijdens mijn reizen, zo kunnen er nog heel veel nieuwe producten bij komen (Bezochte plekken genoeg =)) 

Sinds 2015 ben ik weer terug in het zuiden en kwam ik in April 2016 Roy, mijn man/ Papa van Alivia & Aivar, tegen. Met zijn vijven, Roy/Alivia/Aivar/ Gawa(hond) en ik, wonen we in het gezellige Meerssen, vlak boven Maastricht. 

Sinds juni 2018 ben ik mama van mijn meisje Alivia. Omdat we besloten hebben Alivia niet herkenbaar op Social Media te plaatsen, zolang zij hier zelf geen keuze in kan maken, zul je Alivia ook niet herkenbaar op foto's op de website/social media tegen komen. Op onze Facebook/Instagram pagina heeft #MevrKuala deze taak waargenomen voor Alivia en kun je zien hoe de slabbers gedragen uitzien. 

Tijdens mijn zwangerschap, na de geboorte en nu dat Alivia ouder wordt, wil ik producten gebruiken/ aanschaffen waarvan ik een lach op mijn gezicht krijg.  Gezellige kleurrijke producten waar ik blij van word. Deze vind je dan ook allemaal terug in M'Alivia's winkel. Al onze ervaringen kun je vinden onder het kopje  M'Alivia's ervaring bij elk product. 

Tijdens mijn ontdekkingstocht die "Moederschap" heet kom ik veel dingen tegen... ben ik zoekende en probeerde ik veel verschillende dingen uit. Benieuwd naar mijn ervaringen, struikelblokken, en huilbuien?  Mijn ervaringen beschrijf ik in mijn Blog; Mama van Alivia&Aivar. 

Heb je vragen of kan ik je ergens bij helpen, stuur me dan gerust een berichtje via Instagram/ Facebook of een mailtje naar info@m-alivia.com. Ik heb je met veel liefde verder. 

Veel liefs, 

Fabienne 

Mama van Alivia

© 2019 - 2020 De Babywinkel M'Alivia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel