Mama van Alivia & Aivar

Welkom bij  M'Alivia De Babywinkel

Wat leuk dat je er bent!

Wie is M'Alivia? M'Alivia staat voor Mama van Alivia (Ma-Livia). Ofwel Fabienne. 

Ik ben geboren in het gezellige Limburg '88, daarnaast op verschillende plekken mogen wonen en werken tijdens mijn studies. Van Amsterdam als Grondstewardess bij KLM, tot Aruba naar Australië als HR medewerker bij Sofitel in Sydney. 
Na mijn studies bleef het buitenland mij roepen waarop ik vertrok voor een Wereldreis, die mij 10 maanden lang de wereld heeft rond gebracht. Verschillende producten in M'Alivia's winkel zijn dan ook vernoemd naar bestemmingen die ik het aangedaan tijdens mijn reizen, zo kunnen er nog heel veel nieuwe producten bij komen (Bezochte plekken genoeg =)) 

Sinds 2015 ben ik weer terug in het zuiden en kwam ik in April 2016 Roy, mijn man/ Papa van Alivia & Aivar, tegen. Met zijn vijven, Roy/Alivia/Aivar/ Gawa(hond) en ik, wonen we in het gezellige Meerssen, vlak boven Maastricht.

Tijdens mijn zwangerschap, na de geboorte en nu dat Alivia & Aivar ouder worden, wil ik producten gebruiken/ aanschaffen waarvan ik een lach op mijn gezicht krijg.  Na uitvoerig testen, van de producten, door de kids en mijzelf  worden ze toevoegd aan de shop. Al onze eigen ervaringen kun je vinden onder het kopje  M'Alivia's ervaring bij elk product. Binnenkort zullen er ook productblogjes worden toegevoegd. 

Tijdens mijn ontdekkingstocht die "Moederschap" heet kom ik veel dingen tegen... ben ik zoekende en probeerde ik veel verschillende dingen uit. Benieuwd naar mijn ervaringen, struikelblokken, en huilbuien?  Mijn ervaringen beschrijf ik in mijn Blog; Mama van Alivia&Aivar. 

Heb je vragen of kan ik je ergens bij helpen, stuur me dan gerust een berichtje via Instagram/ Facebook of een mailtje naar info@m-alivia.com. Ik heb je met veel liefde verder. 

Veel liefs, 

Fabienne 

© 2019 - 2024 M'Alivia, De Babywinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel