Nieuw

Speelrijst Regenboog

Vorige Artikel 5 van 13 Volgende
€ 2,99 (inclusief btw)

Speelrijst

Spelen met speelrijst.

Wat is Speelrijst?

Speelrijst is rijst gekleurd in de  meest mooiste kleuren. Het rijst is geleurd met voeding kleurstof en is dus geheel vrij van schadelijke stoffen.

 

Wat kun je met speelrijst?

Speelrijst is voor kinderen erg leuk om mee te spelen. het is een heerlijk gevoel om lekker met de handen door het rijst te gaan. Het scheppen en gieten van speelrijst geeft een leuk en rustgevend geluid. spelen met speelrijst heeft een ont prikkelende werking op het kind. 

 

Hoe speel je met speelrijst?

Met speelrijst kun je het beste spelen in een speelbak zodat het speelrijst beter bij elkaar zal blijven. Door attributen toe te voegen zoals schepjes en bakjes kunnen kinderen het rijst scheppen en gieten wat leuk is om te doen en bovendien erg rustgeven en ont prikkelend is.  Met verschillende kleuren rijst kunnen de leukste vormen en tekeningen worden gemaakt zoals bloemen en vormen.  

Kinderen zullen het spelen met sensomotorische gekleurde speelrijst geweldig vinden. Het is het ideale speelgoed voor kinderen om te ontdekken. Spelen met speelrijst helpt prikkels te verwerken en te ontspannen.

Wanneer het kind eenmaal is uitgespeeld is de speelrijst eenvoudig op te ruimen. De rijst kan weer terug in het zakje worden gedaan en worden opgeborgen op een droge plek.

Om een beetje een volle speelbal vol met rijst te hebben, heb je ongeveer 4 tot 6 zakjes speelrijst nodig. 

© 2019 - 2023 M'Alivia, De Babywinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel