Speenknuffel - Giraffe

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 13,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Productinformatie

Deze knuffel met speen bestaat uit een zachte pluche knuffel waar een fopspeen aan vast gemaakt kan worden. Deze combinatie zorgt ervoor dat men de speen gemakkelijker kan vinden. De speenknuffel zorgt voor een geborgen en veilig gevoel.  Tevens draagt de speen met knuffel ook bij aan een goede hand-oog coördinatie wanneer de kleine leert om de knuffel met speen vast te pakken en om de fopspeen terug naar de mond te brengen. 

Kwaliteit en veiligheid: 

De speen is van medische kwaliteit siliconen gemaakt, een siliconen graad die ook gebruikt wordt in ziekenhuizen. De fopspeen  is vrij van BPA, PVC, weekmakers en latex. 
 Gezien de fopspeen uit één geheel bestaat wordt er voorkomen dat er viezigheid en bacteriën tussen randen en naden kan ophopen. 
 
 De knuffelspeen is makkelijk te reinigen.  
 De fopspeen zelf kan gereinigd worden in de stoomsterilisator (knuffel op de rand leggen) of door de fopspeen in kokend water te houden. 
 De speenknuffel kan ook in de wasmachine gestopt worden om het knuffeltje weer schoon te wassen. De speenknuffel is niet geschikt voor de wasdroger. Het knuffeltje is gemaakt van 100% eco-vriendelijk materiaal en milieu bewust. 

Geschikt voor vanaf de geboorte: 

De speenknuffel is te gebruiken vanaf de geboorte. In sommige gevallen is de zuigreflex van een baby niet sterk genoeg, maar is er wel zuigbehoefte. Dan is deze speenknuffel een uitkomst. De fopspeen is hol, wat de mogelijkheid bied een vinger in de fopspeen te stoppen. Op deze manier kun je de baby helpen het speentje in zijn/haar mond te houden. Dit draagt tevens bij aan het oefenen en versterken van de zuigreflex. 

Tepelverwarring bij borstvoeding: 

De kersvormige fopspeen voorkomt tepelverwarring, een fenomeen dat voorkomt bij speentjes die niet naar een tepel gevormd zijn. Met een andere vorm speen leren baby’s een andere zuig en sabbel techniek aan wat ten koste kan gaan van de borstvoeding. De speen verminderd tevens de kans dat kinderen gaan duimen. 

Maat & Afmetingen

Speenknuffel - Giraffe 
Afmetingen:              20 x 6 x 12 cm 
Speen:                           Los
Materiaal speen:     Medische kwaliteit siliconen  
Materiaal knuffel:  Pluche
Leeftijd:                       Vanaf de geboorte    

Productdetails

- Vrij van BPA, PVC, weekmakers en latex
 - Speen bestaat uit één geheel van 100% medische graad siliconen.
 - Eco-vriendelijke materialen.
 - Verminderd de kans op duimen.
 - Ook geschikt voor pasgeborenen.
 - Voorkomt tepelverwarring.
 - Gaat niet ten koste van borstvoeding, maar stimuleert juist de correcte zuig en sabbeltechniek. 
- Uitgebreid getest en goedgekeurd tijdens alle fasen van het productieproces. Onder andere FDA, CSPIA en ASTM certificering. 
 - Raakt minder snel kwijt dan reguliere fopspenen en is makkelijker te vinden.

M'Alivia's ervaring

Alivia heeft zelf "Raf" de Giraffe, sinds ze enkele weekjes oud was. In het begin deed ze nog niet nog veel met de knuffel. Maar met de weken die volgde zag je steeds meer activiteit. Zo ontdekte de wereld samen met Raf. Zo begon ze met de oortjes te spelen, tijdens het spenen en nog iets later werd hij hij door de kamer gelanceerd, toen ze haar arm swing aan het uittesten was. Super leuk om te zien hoe ze met haar kleine handjes de vormen en stof deed ervaren. 
 Tegenwoordig gebruikt ze de speen niet vaak meer, maar gebruikt ze hem als bijtring voor haar doorkomende tandjes. Ideaal al zeg ik het zelf, speen/bijtring/ knuffel in 1.  

© 2019 - 2022 M'Alivia, De Babywinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel